Je bent hier:

Comfortabel luchthavenvervoer voor zakelijke klanten en particulieren

Betaalbaar Business Vervoer

Comfortabel luchthavenvervoer voor zakelijke klanten en particulieren.

Wie graag in alle comfort naar de luchthaven vervoerd wilt worden zonder hier te veel voor te betalen kiest voor onze Business oplossing. Deze werd oorspronkelijk voor onze zakelijke klanten bedacht maar ook voor particulieren die graag rechtsreeks naar de luchthaven worden vervoerd.

Met de luchthavenvervoer oplossing Time2Go Business worden de ritten niet gedeeld.

Luchthavenvervoer op maat

Met onze business oplossing heeft u luchthavenvervoer op maat. U wordt op het door u doorgegeven adres opgehaald en rechtstreeks naar de luchthaven van uw keuze gebracht.

We organiseren niet enkel vervoer naar de luchthaven van Zaventem, maar ook comfortabel luchthavenvervoer naar andere Belgische luchthavens zoals Charleroi, Deurne en Luik en de Buitenlandse luchthavens zoals bijvoorbeeld Amsterdam Schiphol, Paris Charles De gaule, de luchthaven van Frankfurt of elke luchthaven van uw keuze. Er wordt onderweg niet gestopt om andere reizigers op te halen, tenzij u dit zelf vraagt. Moet u onderweg even stoppen om iets op te halen of een medereiziger op te pikken, dan kan dit eenvoudig aangevraagd worden via ons bestelformulier.

Privé-vervoer hoeft niet duur te zijn!

Wanneer u een taxi naar de luchthaven neemt vanuit Brussel valt de prijs al bij al nog mee. Maar wanneer u net iets verder van de luchthaven woont, dan kan de prijs op de taximeter snel oplopen. Dit komt omdat taxis telkens leeg moeten terugkeren. Omdat airport service Time2Go gespecialiseerd is in luchthavenvervoer kunnen we onze prijzen op langere afstanden laag houden. Zelfs met privé-vervoer kan u tot meer dan 50% op de prijs van een taxi besparen. Hoe groter de afstand, hoe meer u bespaart.

Overtuigd van onze privé luchthavenvervoer formule? Aarzel niet langer en bestel meteen!

Een uitstekende Service

Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs brengen U tijdig en veilig naar de luchthaven.

Veilig luchthavenvervoer

Wij vervoeren U in recente wagens. Deze worden regelmatig onderhouden en zijn om de 6 maand gekeurd.

Meerdere betaalmogelijkheden

U kunt cash betalen aan de chauffeur, maar wij aanvaarden ook Visa, Mastercard en Bancontact met Maestro.

Vervoer aan de Beste Prijs

Bestel bij ons uw luchthavenvervoer aan een goedkoop vast tarief. Dat U nu midden in de nacht moet vertrekken of in het weekend.

Iets meer dan Luchthavenvervoer

Gratis Kinderzitjes, ruime koffer waar U uw fiets, golftas ski’s en andere grote voorwerpen in kunt vervoeren, zijn hier maar een paar voorbeelden van.

Luchthavenvervoer 24/24 en 7/7

Wij brengen u naar de luchthaven elke dag van de week, dag en nacht aan hetzelfde voordelig tarief.

Is dit niet de juiste formule voor u? Neem dan gerust een kijkje naar onze Budget Formule voor goedkoop luchthavenvervoer. Zo wordt u naar de luchthaven vervoerd voor een klein prijsje.