Je bent hier:

Goedkoop luchthavenvervoer naar Brussels Airport

Goedkoop luchthavenvervoer met de budget formule van Time2go

Een taxi delen heeft zo zijn voordelen

Met de budget oplossing van Time2Go gaat u naar Zaventem aan het voordeligst tarief. Omdat de wagen die u komt ophalen gedeeld kan worden laat het ons toe om onze prijzen te verlagen en zo de goedkoopste luchthavenvervoer dienst aan te bieden. Een taxi delen naar de luchthaven is een andere manier van reizen. U ontmoet andere reizigers die zoals u in vakantiestemming zijn. En wanneer u vanuit uw bestemming terugkomt kunt u reiservaringen delen in een joviale ontspannen sfeer.

Goedkoopste luchthavenvervoer voor vroege vogels

Goedkoop luchthavenvervoer aanbieden kunnen we omdat we de perfecte gedeelde ritten naar de luchthaven kunnen uitstippelen met zo weinig mogelijk hinder voor onze klanten. Deze ritten inplannen neemt tijd. Daarom zijn de prijzen het voordeligst wanneer u minstens 2 weken op voorhand uw luchthavenvervoer boekt (14 dagen). Boekt u later dan blijft u van een goedkoop luchthavenvervoer genieten, maar net iets minder voordelig dan wanneer u er vroeg bij bent om te bestellen. Dit is een beetje vergelijkbaar met vroegboekkortingen van reisagentschappen.

Goedkoop Luchthavenvervoer naar Zaventem

Brussels Airport, de luchthaven van Zaventem is zonder twijfel de grootste en meest bezochte luchthaven van ons land. Daarom is dit een bestemming waarop wij standaard een luchthavenvervoer dienst met een laag tarief hebben ingevoerd.

U krijgt ook de mogelijkheid om voor de budgetformule te kiezen voor landere luchthavens in het binnen- en buitenland. Mocht de rit gedeeld kunnen worden met een andere klant, dan krijgt u van ons een extra korting op deze rit.

Voordelig Luchthavenvervoer langs de E40

Momenteel bieden we onze budget formule met goedkoop luchthavenvervoer naar Zaventem nog niet vanuit heel België. We beperken ons tot de steden en gemeenten die zich langs de E40 Kust-Brussel bevinden. Dit om een betere service te kunnen garanderen. Woont u in één van onderstaande steden en gemeente of dichtbij? Dan kan u genieten van airport service aan de voordeligste tarieven. Wij bieden onze diensten onder meer in de omgeving van  Oostende, Gent, Aalst, Affligem, Ternat en tussenin.

Een uitstekende Service

Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs brengen U tijdig en veilig naar de luchthaven.

Veilig luchthavenvervoer

Wij vervoeren U in recente wagens. Deze worden regelmatig onderhouden en zijn om de 6 maand gekeurd.

Meerdere betaalmogelijkheden

U kunt cash betalen aan de chauffeur, maar wij aanvaarden ook Visa, Mastercard en Bancontact met Maestro.

Vervoer aan de Beste Prijs

Bestel bij ons uw luchthavenvervoer aan een goedkoop vast tarief. Dat U nu midden in de nacht moet vertrekken of in het weekend.

Iets meer dan Luchthavenvervoer

Gratis Kinderzitjes, ruime koffer waar U uw fiets, golftas ski’s en andere grote voorwerpen in kunt vervoeren, zijn hier maar een paar voorbeelden van.

Luchthavenvervoer 24/24 en 7/7

Wij brengen u naar de luchthaven elke dag van de week, dag en nacht aan hetzelfde voordelig tarief.

Time2Go Budget luchthavenvervoer in werking

Luchthavenvervoer delen? Maar haal ik mijn vlucht dan wel?” Hoor ik u al denken. Het antwoord hierop is een duidelijke JA! En dit is waarom:

  • Bij de heenreis naar de luchthaven:
    Onze wagens stoppen maximaal op 3 adressen (inclusief dat van u) alvorens naar de luchthaven van Zaventem door te rijden. Hierbij worden de adressen zo goed mogelijk gecombineerd zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest. Mocht het nodig blijken komen we u iets vroeger ophalen, in dat geval verwittigen we u ten laatste de dag voordien.
  • Bij de terugreis naar huis:
    Ritten vanuit de luchthaven van Zaventem terug naar huis worden enkel gedeeld met passagiers uit dezelfde vlucht. In uitzonderlijke gevallen worden deze gedeeld met klanten vanop een andere vlucht wanneer deze rond hetzelfde tijdstip landen. We vragen u wel geduld uit te oefenen tot de medepassagiers hun bagage hebben opgehaald. U bent tenslotte nog op vakantie. Of niet?

Overtuigd van onze goedkoop luchthavenvervoer formule? Aarzel niet langer en bestel meteen!

Is dit niet de juiste formule voor u? neem dan gerust een kijkje naar onze business oplossing voor privé-vervoer van en naar de luchthaven. Voor een iets groter budget wordt u dan rechtstreeks naar en van de luchthaven gebracht.