Luchthaven Amsterdam Schiphol
Je bent hier:

Luchthavenvervoer naar Schiphol

Goedkoop naar de luchthaven van Amsterdam met Time2Go luchthavenvervoer

De luchthaven van Schiphol is de populairste bestemming in het buitenland bij Time2Go. Wij halen U thuis op op een afgesproken uur en brengen U naar de luchthaven zonder dat U zich verder ergens zorgen over hoeft te maken. Bij uw terugkeer wacht onze chauffeur U op op de luchthaven met een bordje “Time2Go” om U veilig terug naar huis te brengen.

Luchthavenvervoer oplossingen

Met Time2Go naar Schiphol

  • Een uitstekende service
  • Goedkoop en vast tarief
  • Recente en nette wagens
  • Wagens 24/24 en 7/7 beschikbaar
  • Ervaren en vriendelijke chauffeurs
  • Naar overal in België en naar het buitenland
  • Gratis kinderzitjes op aanvraag
  • Meerdere betaalmogelijkheden
  • Facturatie aan bedrijven

Goedkoop Luchthavenvervoer naar Amsterdam

Voor Particulieren en Zakelijke klanten

Dat U nu een particulier bent die op vakantie vertrekt of een bedrijf die een klant of medewerker moet gaan brengen of ophalen op de luchthaven van Schiphol, Time2go verleend een uitstekende service voor een laag budget. Luchthavenvervoer Time2Go maakt het vervoer naar Amsterdam gemakkelijk en comfortabel van begin tot eind, Wij zijn de eenvoudigste en meest rendabele airport service van en naar de luchthaven van uw thuis, kantoor of hotel.

Dat U nu rond Gent woont, Oostende, Eeklo of Sint-Niklaas. Time2go heeft vast een chauffeur in uw buurt. Wij organiseren vervoer naar Schiphol en andere luchthavens vanuit heel België.

Wat onze klanten zeggen

U moet ons natuurlijk niet op ons woord geloven. Lees gerust de getuigenissen van onze klanten

De heenrit naar Zaventem verliep vlekkeloos. Bij de geannuleerde terugrit werd het reeds betaalde voorschot teruggestort. Een totaalscore van 10/10, topkwaliteit.

Tierenteyn @ Zwijnaarde

Wij zijn uiterst tevreden over de service van Time2Go. We werden stipt op tijd afgehaald bij ons vertrek en werden opgewacht zoals afgesproken bij onze aankomst op Zaventem. Wij zullen zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten

Christina @ Dilbeek

Goede prijs, stipt op tijd, nette wagen en vriendelijke, beleefde chauffeur.

Willem @ Zwijnaarde

zeer tevreden over uw diensten mooi op tijd, zoals afgesproken , zowel bij heen als terugreis zeer propere wagen en de prijs is zeker een TOP vanaf heden doen wij zeker nog beroep op uw diensten

Dan @ Wondelgem

Wij maken al jaren gebruik van uw diensten en we zijn perfect tevreden. De prijs, de stiptheid, het busje en de vriendelijkheid zijn perfect ok. Doe zo voort.

Guy @ Wommelgem

Uitererst tevreden, op tijd afgehaald tijdens het heen en terug reis, zeker aan te raden.

Bayram @ Gent

Time2Go was een zeer unieke ervaring. Geen getreuzel, stipt op tijd en breeddenkend in oppikken van personen en wijzigen van reisroute. Zeker en vast een aanrader en uitziend naar een nieuwe ervaring

Karel @ Bovigen Dairyconcept

Het was de eerste keer dat ik werkte met Time2Go. Alles verliep vlekkeloos. Gemakkelijk geboek via internet. Prompt een bevestiging gekregen. En zowel de heen als terugrit verliepen vlot en punctueel.

Volgende keer doe ik weer beroep op Time2Go.

Eddy @ European Owens Corning Fiberglas

Perfecte service, goede prijs, niks op aan te merken. Een aanrader!!

Annick @ Mariakerke
Meer beoordelingenSchrijf een review

Bestel uw luchthavenvervoer bij Time2Go.

De eerste stap naar een zorgeloze reis!

Bestel Vandaag!