Luchthaven Rotterdam The Hague
Je bent hier:

Luchthavenvervoer naar Rotterdam

Goedkoop naar de luchthaven van Rotterdam met Time2Go luchthavenvervoer

De kleine luchthaven van Rotterdam the Hague biedt goedkope vluchten aan in een gezellige, bijna familiale sfeer. Wij halen U thuis op op een afgesproken uur en brengen U naar de luchthaven zonder dat U zich verder ergens zorgen over hoeft te maken. Bij uw terugkeer wacht onze chauffeur U op op de luchthaven met een bordje “Time2Go” om U veilig terug naar huis te brengen.

Luchthavenvervoer oplossingen

Met Time2Go naar Rotterdam

  • Een uitstekende service
  • Goedkoop en vast tarief
  • Recente en nette wagens
  • Wagens 24/25 en 7/7 beschikbaar
  • Ervaren en vriendelijke chauffeurs
  • Naar overal in België en naar het buitenland
  • Gratis kinderzitjes op aanvraag
  • Meerdere betaalmogelijkheden
  • Facturatie aan bedrijven

Goedkoop Luchthavenvervoer naar Rotterdam

Voor Particulieren en Zakelijke klanten

Dat U nu een particulier bent die op vakantie vertrekt of een bedrijf die een klant of medewerker moet gaan brengen of ophalen op de luchthaven van Rotterdam, Time2go verleend een uitstekende service voor een laag budget. Luchthavenvervoer Time2Go maakt het vervoer naar Rotterdam  gemakkelijk en comfortabel van begin tot eind, Wij zijn de eenvoudigste en meest rendabele shuttle van en naar de luchthaven van uw thuis, kantoor of hotel..

Wat onze klanten zeggen

U moet ons natuurlijk niet op ons woord geloven. Lees gerust de getuigenissen van onze klanten

Perfecte service,de prijs,stiptheid en vriendelijkheid. Voor mijn volgende luchthavenvervoer, doe ik weer beroep op Time2Go.

Johan @ Ninove

Zeer vlotte en correcte service. Aangename rit naar huis van Charleroi naar Antwerpen. Ondanks 3 uur vertraging van onze vlucht bij aankomst was chauffeur toch op tijd bij ons. Top!

Olivier Westdorp @ Berchem

Perfect !

GHyoot @ Sint Denijs Westrem

Vanaf het moment van reservatie tot het moment dat we terug thuis werden afgezet een perfecte service. Heel blij dat we voor jullie kozen en we doen dit in de toekomst zeker opnieuw!

Ilse @ Zwevegem

Mooi stipt op tijd, rustige chauffeur. Een aanrader.

Katlijn @ Wetteren

Voor de eerste keer hebben we gebruik gemaakt van jouw service . Op het tijdstip zoals afgesproken was je daar . Alles in orde ! Tot de volgende keer .

Calle @ buitenkokenophout.be

Voor de eerste keer luchthavenvervoer met time2Go vanuit Gent naar Zaventem : Vlot geregeld en perfect op tijd! Goed voor een volgende keer!

Tom VDS @ Gent

Het is nu de tweede maal dat we van jullie diensten gebruik hebben gemaakt. Zeer vlotte en vriendelijke bediening zowel op de parking als met de bus naar de luchthaven. Bedankt en tot een volgende vlucht.

Dekeyser Dan @ Dendermonde

100% tevreden. Niets dan lof. Stipt. Vriendelijk, professioneel en comfortabel transport aan uiterst concurrentiële prijs. Niet twijfelen!

Christian Cantineau @ Gent
Meer beoordelingenSchrijf een review

Bestel uw luchthavenvervoer bij Time2Go.

De eerste stap naar een zorgeloze reis!

Bestel Vandaag!