Luchthaven Frankfurt am Main
Je bent hier:

Luchthavenvervoer naar Frankfurt

Goedkoop naar de luchthaven van Frankfurt am Main met Time2Go luchthavenvervoer

Time2Go organiseert vervoer van en naar Frankfurt Airport, in Frankfurt-Am-Main. Wij halen U thuis op op een afgesproken uur en brengen U, uw gezelschap en alle bagages naar de luchthaven zonder dat U zich verder ergens zorgen over hoeft te maken. Bij uw terugkeer, vermoeid door een lange vlucht kunt U vertrouwen op uw chauffeur om U veilig weer naar huis te brengen. Dat U nu een particulier bent die op vakantie vertrekt of een bedrijf die een klant of medewerker moet gaan ophalen op de luchthaven van Frankfurt, time2go verleend een uitstekende service voor een laag budget.

Luchthavenvervoer oplossingen

Met Time2Go naar Frankfurt

  • Een uitstekende service
  • Goedkoop en vast tarief
  • Recente en nette wagens
  • Wagens 24/24 en 7/7 beschikbaar
  • Ervaren en vriendelijke chauffeurs
  • Naar overal in België en naar het buitenland
  • Gratis kinderzitjes op aanvraag
  • Meerdere betaalmogelijkheden
  • Facturatie aan bedrijven

Zorgeloos luchthavenvervoer naar Frankfurt

Voor Particulieren en Zakelijke klanten

Veel bestemmingen worden niet rechtstreeks aangeboden vanuit de luchthaven van Zaventem. En vaak moet u een bijkomend vlucht boeken van Zaventem naar de luchthaven van Frankfurt om van daaruit de vlucht naar uw bestemming te nemen. Europese vluchten zijn vaak duur. En ja de vlucht van Zaventem naar Frankfurt is snel, maar wint u er effectief tijd mee als u rekening houdt met de wachttijden. Met Time2Go gaat u rechtsreeks naar de luchthaven van Frankfurt am Main zonder zorgen.

Wat onze klanten zeggen

U moet ons natuurlijk niet op ons woord geloven. Lees gerust de getuigenissen van onze klanten

Perfecte service,de prijs,stiptheid en vriendelijkheid. Voor mijn volgende luchthavenvervoer, doe ik weer beroep op Time2Go.

Johan @ Ninove

Zeer vlotte en correcte service. Aangename rit naar huis van Charleroi naar Antwerpen. Ondanks 3 uur vertraging van onze vlucht bij aankomst was chauffeur toch op tijd bij ons. Top!

Olivier Westdorp @ Berchem

Perfect !

GHyoot @ Sint Denijs Westrem

Vanaf het moment van reservatie tot het moment dat we terug thuis werden afgezet een perfecte service. Heel blij dat we voor jullie kozen en we doen dit in de toekomst zeker opnieuw!

Ilse @ Zwevegem

Mooi stipt op tijd, rustige chauffeur. Een aanrader.

Katlijn @ Wetteren

Voor de eerste keer hebben we gebruik gemaakt van jouw service . Op het tijdstip zoals afgesproken was je daar . Alles in orde ! Tot de volgende keer .

Calle @ buitenkokenophout.be

Voor de eerste keer luchthavenvervoer met time2Go vanuit Gent naar Zaventem : Vlot geregeld en perfect op tijd! Goed voor een volgende keer!

Tom VDS @ Gent

Het is nu de tweede maal dat we van jullie diensten gebruik hebben gemaakt. Zeer vlotte en vriendelijke bediening zowel op de parking als met de bus naar de luchthaven. Bedankt en tot een volgende vlucht.

Dekeyser Dan @ Dendermonde

100% tevreden. Niets dan lof. Stipt. Vriendelijk, professioneel en comfortabel transport aan uiterst concurrentiële prijs. Niet twijfelen!

Christian Cantineau @ Gent
Meer beoordelingenSchrijf een review

Bestel uw luchthavenvervoer bij Time2Go.

De eerste stap naar een zorgeloze reis!

Bestel Vandaag!