Geen enkel probleem, alles perfect en goede service

Louis Engelen @ Gent

Perfect! Niets aan toe te voegen!

veronique kosynsky @ Itterbeek

Perfecte service en timing zeker en vast een aanrader.

Sonia Claeys

al een paar keer beroep gedaan op Tim2Go en steeds alles perfect verlopen. Dank voor de goede zorgen

Ann @ Aalst

Ik was heel tevreden over uw service. De chauffeur was precies op tijd en was ook heel vriendelijk.

Carine De Vos @ Oostakker

Perfecte service,de prijs,stiptheid en vriendelijkheid. Voor mijn volgende luchthavenvervoer, doe ik weer beroep op Time2Go.

Johan @ Ninove

Zeer vlotte en correcte service. Aangename rit naar huis van Charleroi naar Antwerpen. Ondanks 3 uur vertraging van onze vlucht bij aankomst was chauffeur toch op tijd bij ons. Top!

Olivier Westdorp @ Berchem

Perfect !

GHyoot @ Sint Denijs Westrem

Vanaf het moment van reservatie tot het moment dat we terug thuis werden afgezet een perfecte service. Heel blij dat we voor jullie kozen en we doen dit in de toekomst zeker opnieuw!

Ilse @ Zwevegem

Mooi stipt op tijd, rustige chauffeur. Een aanrader.

Katlijn @ Wetteren

Voor de eerste keer hebben we gebruik gemaakt van jouw service . Op het tijdstip zoals afgesproken was je daar . Alles in orde ! Tot de volgende keer .

Calle @ buitenkokenophout.be

Voor de eerste keer luchthavenvervoer met time2Go vanuit Gent naar Zaventem : Vlot geregeld en perfect op tijd! Goed voor een volgende keer!

Tom VDS @ Gent

Het is nu de tweede maal dat we van jullie diensten gebruik hebben gemaakt. Zeer vlotte en vriendelijke bediening zowel op de parking als met de bus naar de luchthaven. Bedankt en tot een volgende vlucht.

Dekeyser Dan @ Dendermonde

100% tevreden. Niets dan lof. Stipt. Vriendelijk, professioneel en comfortabel transport aan uiterst concurrentiële prijs. Niet twijfelen!

Christian Cantineau @ Gent

Stipte afhaling en vlotte rit. Heel tevreden van deze service en sedert onze eerste ervaring met Time2Go in mei hebben we nu al 2 keer terug beroep gedaan op uw diensten. En altijd alles tiptop in orde. Bedankt

Frans en Lieve @ Gent

Heel stipt en uitstekende communicatie

Delphine Vlieghe @ Izegem

Perfecte service en timing. Echt aanbevelingswaardig. Ook de prijs was zoals afgesproken. We doen zeker terug beroep op jullie diensten bij onze volgende trip!

Caroline Vynckier @ NV Vynckier c – Deurle

Ik neem nooit meer een ander taxibedrijf. Stipt,vriendelijk en beleefd, correcte prijzen.Reserveer nu al voor februari.

Mauroy @ Groot-Bijgaarden

Heel goede service, stipt op tijd, aangename chauffeur, mooie auto voor 7 personen.

Sabine De Muynck @ Gent

Alles goed verlopen zoals afgesproken. Ik had zelf genoeg tijd voorzien naar de lucht haven.

Jo De Munter @ Lochristi

2 keer gebruik van gemaakt en zeer tevreden over met dank aan Gregory 😉

Achiel Baetens @ Ledeberg

Perfecte en stipte service. Bedankt

Marc Wuytack @ Melle

Sta nogal sceptisch over zulke bedrijven.heb ook voor zekerheid verschillende keren contact opgenomen om me meer op mijn gemak te voelen daar ik mijn vakantie niet te laten verknallen. Altijd zeer vriendelijk, veel geduld en heel stipt 100%tevreden en vertrouwen Voor herhaling vatbaar Daisy

Daisy @ Pax Labor

Super goed!

Jennifer @ Merelbeke

zeer professionele en vriendelijke service duidelijk en correct naar prijszetting het feit dat Gregory ook 1 maand lang overtollige bagage (ttz een winterjas van mijn dochter) heeft bijgehouden tot terugkomst, wordt sterk geapprecieerd. Ik heb Time2Go al meermaals aanbevolen aan vrienden, collega’s en kennisen

Vincent Meerschaert @ Gent

Op tijd afgehaald, vriendelijke chauffeur, propere en comfortabele wagen.

Jean @ Deurne

Stipt op de afspraak – zeer comfortabele wagen – fijn gesprek – vlot op de luchthaven. En m.i. uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Marnix @ Gent

Stipt, goede opvolging en vriendelijk, herhaling vatbaar en zeker aan te raden

Bayram @ Dunya Decor

Wij zijn uiterst tevreden over het vervoer

Annemie @ Gentbrugge

De heenrit naar Zaventem verliep vlekkeloos. Bij de geannuleerde terugrit werd het reeds betaalde voorschot teruggestort. Een totaalscore van 10/10, topkwaliteit.

Tierenteyn @ Zwijnaarde

Wij zijn uiterst tevreden over de service van Time2Go. We werden stipt op tijd afgehaald bij ons vertrek en werden opgewacht zoals afgesproken bij onze aankomst op Zaventem. Wij zullen zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten

Christina @ Dilbeek

Goede prijs, stipt op tijd, nette wagen en vriendelijke, beleefde chauffeur.

Willem @ Zwijnaarde

zeer tevreden over uw diensten mooi op tijd, zoals afgesproken , zowel bij heen als terugreis zeer propere wagen en de prijs is zeker een TOP vanaf heden doen wij zeker nog beroep op uw diensten

Dan @ Wondelgem

Wij maken al jaren gebruik van uw diensten en we zijn perfect tevreden. De prijs, de stiptheid, het busje en de vriendelijkheid zijn perfect ok. Doe zo voort.

Guy @ Wommelgem

Uitererst tevreden, op tijd afgehaald tijdens het heen en terug reis, zeker aan te raden.

Bayram @ Gent

Time2Go was een zeer unieke ervaring. Geen getreuzel, stipt op tijd en breeddenkend in oppikken van personen en wijzigen van reisroute. Zeker en vast een aanrader en uitziend naar een nieuwe ervaring

Karel @ Bovigen Dairyconcept

Het was de eerste keer dat ik werkte met Time2Go. Alles verliep vlekkeloos. Gemakkelijk geboek via internet. Prompt een bevestiging gekregen. En zowel de heen als terugrit verliepen vlot en punctueel.

Volgende keer doe ik weer beroep op Time2Go.

Eddy @ European Owens Corning Fiberglas

Perfecte service, goede prijs, niks op aan te merken. Een aanrader!!

Annick @ Mariakerke

We hebben nu een aantal keren gebruikt gemaakt van uw service. En we zijn er zeer tevreden over! De volgende keer zullen we u zeker weer contacteren.

Liliane @ Advice & Fairs Group BVBA

We hebben al verschillende keren op time2go kunnen rekenen, zowel privé als met onze bedrijven, telkens op onmogelijke uren, 4u of 5u smorgen We waren telkens zeer tevreden, op tijd, goede en vriendelijke service, echt een aanrader.

Frederic @ Offworld

Voor het vervoer van onze artiesten doen we vaak een beroep op time2go – perfecte service, vlotte communicatie, goede opvolging!

Cindy @ Vooruit Gent

Voortreffelijke service. Uitstekende verhouding prijs kwaliteit. Correcte prijsberekening op voorhand zonder toevoeging van bijkomende elementen achteraf en zonder je als gebruiker onmiddellijk vast te leggen. Dienstverlening door middel van goed uitgerust wagenpark. Correcte en voortreffelijke planning en uitvoering, ook van groepsreizen.

Luc @ Davidsfonds Zwijnaarde

We hebben een paar keer beroep gedaan op Time2go.

De wagen die ons kwam ophalen was telkens op tijd, waardoor we zonder stress konden vertrekken.

De Chauffeur was altijd zeer vriendelijk en we werden steeds vervoerd door nette wagens

ANNE @ BRACO

We waren vorig jaar ENORM tevreden van onze rit naar Eindhoven, vandaar dat we dit jaar opnieuw boeken

MICHAËL

Regelmatig vragen we aan Luchthavenvervoer Time2go om onze Japanse bezoekers te brengen van Brussel naar onze site in Tessenderlo. Zij zijn zeer gevoelig aan netheid en vooral stiptheid. Dit is tot op heden altijd het geval geweest, waarvoor dank.

HOA @ T-POWER

Het was voor ons een genoegen en rustgevend om ondanks de drukte op de E17 en de vertragingen vanwege werken toch op tijd in Brussel Zaventem te arriveren, dankzij jouw voortreffelijke service.

We weten jou te vinden, mocht het dit jaar wederom nodig zijn!

Paul

We hebben al 2 keer beroep gedaan op uw diensten en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Top!

SANDRINE @ LDS BOOKING & ADVICE

Verzend uw review

Verzend uw review